Како да наручите храну путем интернета?

Донеси.ком је онлајн сервис за наручивање хране путем Интернета, потпуно бесплатан. Омогућава Вам да брзо и лако пронађете ресторане који испоручују храну коју желите у области у којој Ви то желите (стан, посао...). За тили час, у неколико једноставних корака, моћи ћете да наручите жељену храну и тиме уштедите пуно времена, нервирања, а често и новца.

Донеси.ком је за кориснике потпуно бесплатан. Храну наручујете по ценама по којима се продаје и у самим ресторанима. Ми ћемо се потрудити да обезбедимо чак и посебне попусте за наше кориснике. 

За наручивање Вам није потребан телефон и позивање ресторана, јер су сви ресторани у Донеси мрежи директно повезани на Интернет и наруџбина се прослеђује путем овог сајта, где ћете за све пар тренутака добити и одговор са процењеним временом испоруке. Укратко, телефонско наручивање је прошлост!

Искусни Донеси.ком корисници наруче храну за мање од 30 секунди!

Уколико већ нисте наш корисник, можете се бесплатно пријавити и проћи кратку процедуру уношењем Ваших података. За регистрацију Вам је потребан мобилни телефон на који ћете добити активациони код, чијим уношењем постајете корисник овога сајта. На тај начин, нећете морати задавати Вашу адресу и податке приликом наручивања и штедићете време.
Уколико желите, регистрацију можете обавити и приликом прве наруџбине.

Изаберите ресторан који желите, путем избора кухиња, читањем утисака других корисника ресторана или путем мапе.

За изабрани ресторан, у левој колони ћете наћи податке о испоруци, најмањем износу наруџбине, радном времену и посебним попустима.

 

Прегледајте комплетан јеловник изабраног ресторана и изаберите жељена јела. Кликом на име јела у јеловнику, добићете детаљније опције.

Опције могу бити величине производа, додаци и слично. Уколико се неке опције додатно наплаћују, видећете цену поред сваке од њих.

Затим, изаберите количину.

Уколико желите задати додатна упутства за припремање изабраног јела, кликните на линк Упутства и унесите жељена упутства ресторану.

Уколико Вас интересују и слична јела у осталим ресторанима, кликните на линк Ознаке и добићете линкове ка ознакама специфичним за тај производ, које даље можете претраживати.

За наручивање јела се користи принцип куповне корпе, која се налази у десној колони сајта. У њу стављате жељене производе, кликом на дугме Додај. Након што сте кликнули, производ ће се појавити у куповној корпи. Уколико желите, производ у сваком тренутку можете уклонити из корпе кликом на знак X поред њега.

Након што у корпу убаците једно јело, можете прoцедуру поновити за сва јела која желите наручити. Комплетан садржај Ваше наруџбине се налази у сваком тренутку у десној колони Куповне корпе. 

Када завршите са додавањем производа, кликните на дугме Достава у Куповној корпи.

Све док не испуните минимални износ који ресторан прописује за доставу, дугме Достава ће бити неактивно. Једном када вредност Ваше куповне корпе буде изнад прописаног минимума, дугме Достава ће се активирати.

Након што сте попунили куповну корпу и притиснули дугме Достава, приказаће Вам се страна са детаљима о достави хране за изабрани ресторан. Молимо Вас да прочитате дата ограничења и услове за ресторан који сте изабрали (нпр. детаље о тачној области испоруке, о неопходном услову за испоруку и слично).

После тога, проверите своје податке за доставу, које сте унели приликом регистрације. Ако желите доставу на неку другу адресу, која припада области доставе ресторана,  овде можете унети податке о жељеној адреси доставе.

Можете задати и време у које желите да Вам ресторан достави храну, ако не желите да то буде што је пре могуће.

Проверите унете податке и кликните на дугме Проследи.

Ваша наруџбине још увек није прослеђена ресторану и уколико желите можете је изменити.

Ово је последњи корак приликом наручивања хране из изабраног ресторана. Молимо Вас да још једном проверите унете податке и садржај куповне корпе.

Сада можете задати и додатна упутства  ресторану, било за припрему хране било појашњење достављачу.

Додатно, уколико журите можете задати и максимално време чекања на храну, у минутама.
Уколико задате исувише кратко време и ресторан не буде могао спремити и доставити храну у задатом року, Ваша наруџбина ће бити одбијена.

То је све, остало је само да још једном кликнете на дугме Проследи и Ваша наруџбина ће за пар тренутака бити у ресторану.

Ресторан ће проверити наруџбину (могуће је и да Вас позову ради провере или договора) и послати Вам одговор и очекивано време испоруке које ћете добити на Вашу адресу електронске поште. Одговор ресторана можете пратити и у реалном времену на самом сајту. 

Уколико ресторан не буде у могућности да Вам испоручи храну, добићете разлог одбијања наруџбине. У том случају, покушајте са неким другим рестораном.

У одговору ресторана ћете добити и број телефона на који можете чак и након слања наруџбине у ресторан захтевати измене наруџбине или је отказати.

На крају, остаје Вам да мало сачекате и да уживате у специјалитетима рестoрана из Донеси.ком мреже :) 

Било да сте одушевљени услугом и јелима које сте наручили или пак да нисте задовољни, ми и наши корисници бићемо Вам веома захвални уколико напишете Ваш утисак и своје мишљење поделите са нама.


Имате неко друго питање? КонтактПолазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +382 68 302 957

Донеси д.о.о., Јосипа Броза Тита 65а, 81000 Подгорица, Црна Гора.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.