Startups

Startup Pizza – Themes Kingdom

11 Apr , 2014  

Ukoliko koristite Word Press sigurno ste već čuli za njih. Themes Kingdom je mladi novosadski startup koji rešava probleme svima koji koriste Word Press. Njihove teme je preuzelo preko 60.000 korisnika širom sveta. Danas smo se družili sa njima u okviru našeg projekta Donesi.com Startup Pizza.

Themes Kingdom Startup Pizza

, ,

Startups

Startup Pizza – InShape

2 Apr , 2014  

Više nemate izgovore da odugovlačite sa vežbanjem! Beogradski InShape vam omogućuje vašeg ličnog trenera – uživo, preko Interneta. Družili smo se sa njima u okviru našeg projekta Startup Pizza, pogledajte njihovu priču na našem blogu.

InShape Beograd Startup Pizza

 

, ,

Zanimljivosti

Tjalf Sparnaay – Slike od kojih nam ide voda na usta

28 Mar , 2014  

Tjalf Sparnaay je holandski samouki slikar. On pronalazi inspiraciju u svakodnevnim situacijama i naizgled, običnim predmetima. Slika uobičajne stvari, kao što su doručak, zgnječena limenka Koka Kole, jaje na oko, sendvič pojeden do pola itd.

Kaže da želi da objektima koje slika “podari dušu i prisustvo” i da ih predstavi mimo konteksta svakodnevnice. On je jedan od najcenjenijih umetnika čiji se stil zove “mega-realizam”.

Uživajte u njegovim slikama.

Jaje na oko

More…

, , ,

Startups

Startup Pizza – Dirura

25 Mar , 2014  

U okviru našeg projekta #StartupPizza, danas vam predstavljamo mladi i kreativni tim ljudi koji stoji iza Dirura - regionalnog marketplace-a koji je za kratko vreme postao omiljen među kreativcima.

More…

, ,

Zanimljivosti

Sjajna reklama za roštilj

24 Mar , 2014  

Ruski predsednik na reklami za srpski roštilj u Bugarskoj!

Genijalno :-)

Putin srpski roštilj

Startups

Donesi.com – Startup Pizza

24 Mar , 2014  

Startup Pizza je mali projekat servisa Donesi.com u kome želimo da predstavimo i da upoznamo inovativne, interesantne i uspešne domaće startupe i IT kompanije. I ne samo to, odlučili smo se i da ih častimo picama :-)

More…

Zanimljivosti

Srbin raznosi pice Eskimima na Aljasci

19 Mar , 2014  

Ovaj mladić koji je završio fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju prvi put je otišao u Ameriku pre tri godine kako bi zaradio nešto novca. Radio je kao raznosač pica, ali je onda rešio da ušteđevinu uloži u taj posao i tako protekle godine otišao na Aljasku kako bi započeo svoj posao. Postao je suvlasnik “East coast” picerije u najsevernijem gradu Aljaske – Barovu.

More…

Zanimljivosti

Zastave napravljene od hrane

3 Mar , 2014  

Ova genijalna ideja je osmišljena za Internacionalni sajam hrane u Sidneju. Zadatak nije bio ni malo lak, napraviti zastave zemalja od hrane koja je karakteristična za svaku konkretnu zemlju. Pogledajte kako to izgleda i odaberite najukusniju zastavu.

 

Zastava Australije napravljena od hrane

Australija

 

More…

Zanimljivosti

Da li i vi imate problema sa vratima?

2 Mar , 2014  

Nekada je definitivno bolje ostati kod kuće… :)

Pogresna vrata