Укључите се у Donesi.com!


Укључењем у сервис Donesi.com, ресторанима остаје само да се усредсреде на оно што раде најбоље - припрему хране. Путем сервиса Donesi.com бићете представљени на интернету на најбољи начин. Предности овог новог канала продаје су бројне, као на примjер:

Повећање продаје без додатних улагања
Добијате нови канал продаје потпуно бесплатно, јер ми зарађујемо само ако ви зарађујете. Наш сервис је у сталном порасту и стално привлачи нове купце, а захваљујући квалитету услуге има и велики број сталних купаца, односно поновљених куповина.

Бесплатно присуство на интернету
Donesi.com вам обезбjеђује бесплатно страну за представљање на интернету, која осим прегледно представљене понуде вашег ресторана, садржи и галерију фотографија ресторана и специјалитета, а и пружа могућност да корисници који су испробали вашу понуду оставе своје утиске и на тај начин побољшају ваш имиџ. У то је укључена и стална техничка подршка и одржавање сајта.

Бесплатна, а циљана реклама
Сервис Donesi.com улаже значајна средства промоцију својих услуга, чиме се промовише и ваш ресторан. Осим тога, ваши се купци редовно обавјештавају о новим производима, попустима или промјенама јеловника.

Унаприједите своје пословање
Захваљујући рјешењима уграђеним у сервис Donesi.com, овај нови канал продаје је врло једноставан и за надгледање и за коришћење. За тили час можете ускладити свој сајт са промjенама у ресторану, додати или укинути попусте, пратити трендове корисника и слично. За модерно и напредно пословање потребни су напредни алати - зато је ту Donesi.com!

Бројне су предности укључивања у сервис Donesi.com - биће нам драго да вам их представимо и уживо!

За више информација обратите нам се  електронском поштом: info@donesi.com,  или путем телефона  +387 66 266 391Полазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +387 66 266 391

Донеси д.о.о., Младена Стојановића 117A, 78000 Бања Лука, Босна и Херцеговина.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.