Uključite se u Donesi.com!


Uključenjem u servis Donesi.com, restoranima ostaje samo da se usredsrede na ono što rade najbolje - pripremu hrane. Putem servisa Donesi.com bićete predstavljeni na internetu na najbolji način. Prednosti ovog novog kanala prodaje su brojne, kao na primjer:

Povećanje prodaje bez dodatnih ulaganja
Dobijate novi kanal prodaje potpuno besplatno, jer mi zarađujemo samo ako vi zarađujete. Naš servis je u stalnom porastu i stalno privlači nove kupce, a zahvaljujući kvalitetu usluge ima i veliki broj stalnih kupaca, odnosno ponovljenih kupovina.

Besplatno prisustvo na internetu
Donesi.com vam obezbjeđuje besplatno stranu za predstavljanje na internetu, koja osim pregledno predstavljene ponude vašeg restorana, sadrži i galeriju fotografija restorana i specijaliteta, a i pruža mogućnost da korisnici koji su isprobali vašu ponudu ostave svoje utiske i na taj način poboljšaju vaš imidž. U to je uključena i stalna tehnička podrška i održavanje sajta.

Besplatna, a ciljana reklama
Servis Donesi.com ulaže značajna sredstva promociju svojih usluga, čime se promoviše i vaš restoran. Osim toga, vaši se kupci redovno obavještavaju o novim proizvodima, popustima ili promjenama jelovnika.

Unaprijedite svoje poslovanje
Zahvaljujući rješenjima ugrađenim u servis Donesi.com, ovaj novi kanal prodaje je vrlo jednostavan i za nadgledanje i za korišćenje. Za tili čas možete uskladiti svoj sajt sa promjenama u restoranu, dodati ili ukinuti popuste, pratiti trendove korisnika i slično. Za moderno i napredno poslovanje potrebni su napredni alati - zato je tu Donesi.com!

Brojne su prednosti uključivanja u servis Donesi.com - biće nam drago da vam ih predstavimo i uživo!

Za više informacija obratite nam se  elektronskom poštom: info@donesi.com,  ili putem telefona  +387 66 266 391Polazna  |  Mobilna verzija  |  Privatnost  |  Uslovi korišćenja  |  Kontakt

Telefonska podrška: +387 66 266 391

Donesi d.o.o., Mladena Stojanovića 117A, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.